BA LAS-LHR C (02.08.16)
Aperitif und Nüsse - Tanqueray war leider aus
Grilled fresh asparagus with quail eggs and truffle herbed mayonnaise; fresh seasonal salad served with vinaigrette
Wild South-American red snapper with sun-blushed tomato and olive couscous, wilted kale and dill beurre blanc - etwas trocken, aber immerhin besser als so mancher Fisch, der mir andernorts in C/F kredenzt wurde
Apple streusel cheescake with salted caramel sauce - solllte wohl besser w/o salted caramel sauce heißen, die gab's nämlich nicht
Frühstück - auf den Rest habe ich mangels Hunger verzichtet, zur Auswahl standen
a) traditional breakfast featuring scrambled eggs, sausage, grilled Irish bacon, sautéed mushrooms, rösti potato and grilled tomato,
b) aspargus and mushroom frittata with roasted potato and grilled tomato,
c) continental breakfast platter of chilled eggs, Swiss and Cheddar cheese,
d) warm ciabatta featuring spinach, bacon and sun-dried tomato.